نروکسین چیست و در چه مواردی تجویز می گردد؟

به گزارش وبلاگ ساعت زنانه، نروکسین (Nervoxin) از داروهای آرامبخش و ضد افسردگی است که به منظور درمان افسردگی، سندروم پیش از قاعدگی، شب ادراری بچه ها، عوارض یائسگی، خستگی یا کاهش انرژی، اختلال خواب، کاهش تمرکز و برطرف اختلالات روحی مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو جزء داروهای کم عارضه در زمینه درمان افسردگی و اضطراب محسوب می گردد.

نروکسین چیست و در چه مواردی تجویز می گردد؟

وبلاگ ساعت زنانه | سرویس سلامت - افسردگی نوعی اختلال روانی است که در هر مقطعی از زندگی و به دلایل متفاوتی، می تواند بروز کند. حتی بچه ها هم ممکن است دچار این حالت شوند. اگر افسردگی شدید باشد می تواند زندگی فرد مبتلا را تحت تاثیر قرار داده و مانع این می شود که فرد بتواند به طور موثری در جامعه فعالیت داشته باشد. اگر بخواهیم دلایل ابتلا به افسردگی را به طور موردی بیان کنیم، می توانیم بگوییم عدم اعتماد به نفس کافی، از دست دادن عزیزان، مسائل اقتصادی مثل شکست های اقتصادی و شغلی، دعواهای خانوادگی و نادیده گرفته شدن توسط اطرافیان بعضی از علل این عارضه هستند. حال علت هر چه که باشد باید به فکر درمان بود. افسردگی را می توان با تکنیک های روانشناسی تا حدی کاهش داد. اما گاه در موارد پیشرفته تری از این بیماری تنها راه نجات استفاده از درمان های دارویی است. اگرچه داروهای مختلفی به منظور برطرف افسردگی فراوری شده است، اما باید توجه داشت که این داروها هر کدام عوارض خاص خود را دارد و بنابراین بهتر است طبق نظر پزشک از داروهای کم عارضه در این زمینه استفاده کرد. قرص نروکسین یکی از این نمونه داروهاست که در ادامه قصد داریم بیشتر با آن آشنا شویم.

نروکسین چیست؟

نروکسین (Nervoxin) از داروهای آرامبخش و ضد افسردگی است که به منظوردرمان افسردگی،سندروم پیش از قاعدگی،شب ادراری بچه ها، عوارضیائسگی، خستگی یا کاهش انرژی، اختلال خواب، کاهش تمرکز و برطرف اختلالات روحی مورد استفاده قرار می گیرد. عوارض مصرف این دارو نسبت به بعضی دیگر از داوهای ضدافسردگی مثلفلوکستینکمتر است. از این دارو برای برطرف اختلالات اضطرابی مثل تنش، نگرانی، تحریک پذیری، گرفتگی عضلانی، دندان قروچه و بی خوابی هم استفاده می شود. این دارو از کاهش بیشتر قوه ادراک بیماران افسرده جلوگیری نموده و آن را بهبود می بخشد.

نام های دیگر، موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی

نام های دیگر -
موارد مصرف

درمان افسردگی، درمان اختلالات اضطرابی

عوارض آسنترا در صورت مصرف صحیح عارضه جانبی خاصی ندارد. در موارد نادری تهوع، سردرد، یبوست، واکنش های حساسیتی، اسهال، حساسیت به نور و عوارض خفیف گوارشی گزارش شده است
تداخل داروییداروهای ضد انعقاد خون، دیگوکسین، سایر داروهای ضد افسردگی، سیکلوسپورین ها، قرص های ضد بارداری، داروهای ضد دیابت، ضد تشنج ها، کاربامازپین، تاکرولیموس و کافئین

مقدار و نحوه مصرف داروی نروکسین

میزان مصرف داروی آسنترا در افراد مختلف متفاوت بوده و حتما باید توسط پزشک مشخص شود. به طور معمول روزانه 1 تا 2 قرص در بزرگسالان مصرف می شود. تعداد مصرف قرص ها در روز می تواند با نظر پزشک افزایش یابد. میزان مصرف داروی نروکسین در بچه ها باید توسط پزشک مشخص شود.

نکاتی که در ارتباط با مصرف این دارو باید بدانید

  1. در صورت بهبودی تا شش ماه مصرف قرص نروکسین باید ادامه یابد.
  2. در صورتی که بعد از مدتی هیچ گونه علائم بهبودی در شما مشاهده نشد، باید به پزشک مراجعه کنید. شاید احتیاج به تغییر دارو داشته باشید.
  3. این دارو برای بیمارانی که قبلا پیوند اعضا داشته و یا در حال حاضر از داروهای درمان ایدز استفاده می نمایند منع مصرف دارد.
  4. از این دارو در دوران بارداری و شیردهی استفاده نکنید.
  5. در صورت احتیاج به مصرف مکمل آهن دار، یک تا دو ساعت فاصله توصیه می شود.
  6. اگر در حال مصرف داروی نروکسین هستید تا حد امکان خوراکی هایی با مقادیر بالای تیرامین مانند پنیر کهنه، کالباس خشک، مخمر، ماهی دودی و... مصرف نکنید.
  7. هر گونه سابقه حساسیت دارویی را به پزشک اطلاع دهید.
  8. قبل از مصرف داروی نروکسین فهرست کلیه داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک قرار دهید. ممکن است بعضی داروها با داروی نروکسین تداخل داشته باشد.

علاوه بر مصرف داروهای ضد افسردگی روش های دیگری هم برای درمان افسردگی وجود دارد. برای آشنایی با این روش ها پیشنهاد می کنیم لینک های زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بدانید:

  • درمان گیاهی افسردگی های خفیف تا متوسط
  • روش های درمان افسردگی بدون مصرف دارو
  • درمان افسردگی خفیف بدون دارو و با تغییر سبک زندگی

امیدواریم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید. خواهشمندیم در صورتیکه تجربه مصرف این دارو را داشته و دیدگاهی در این باره دارید با دیگر خوانندگان مجله وبلاگ ساعت زنانه در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com

به "نروکسین چیست و در چه مواردی تجویز می گردد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نروکسین چیست و در چه مواردی تجویز می گردد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید